Το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Β. Ευβοίας – ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Β. Εύβοιας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο των Κεχριών σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Συνάντηση παιδιών μέσω της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη» το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, στις 18:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία των Κεχριών Ευβοίας. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο «Ελύμνιον» στη Λίμνη Ευβοίας.

Τα παιδιά μαζί με τους θεραπευτές του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου και τους εκπαιδευτικούς θα τραγουδήσουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και θα παρουσιάσουν Μουσικοκινητικές Δραστηριότητες. Στην εκδήλωση, επίσης, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου στα παιδιά και εφήβους της Β. Εύβοιας οι οποίες προσφέρονται δωρεάν και  περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Διαγνωστική, παιδοψυχιατρική εκτίμηση και ψυχολογική αξιολόγηση, παρακολούθηση και θεραπευτική αντιμετώπιση.
  • Αξιολόγηση και αντιμετώπιση διαταραχών του λόγου και της επικοινωνίας
  • Υποστήριξη παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες.
  • Ψυχοεκπαίδευση παιδιών και εφήβων, καθώς και του οικογενειακού και ευρύτερου κοινωνικού τους περιβάλλοντος σε ζητήματα ψυχικής υγείας.
  • Δράσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα ψυχικής υγείας και καταπολέμησης του στίγματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κεχριών και του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Κατεβάστε την πρόσκληση σε μορφή PDF εδώ

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ εδώ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 22270 92427 / 698 4606532
Διεύθυνση: Δάφνη Λίμνης Ευβοίας Τ.Κ. 340 05
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 19:00
Email: infoevia@toperivolaki.gr
Website: www.toperivolaki.gr